Helgen!

Helgen har varit lång och händelserik! I fredags hade vi förberett oss på fest för vi trodde att vår klass skulle hitta på något tillsammans. Så vi gick vi ner till Hamnplan och åt mat. konstigt ställe, alla fick inte sitta vid samma bord o maten va inget speciellt heller.. Sen visade det sig att alla skulle åt olika håll. tråkigt som fan fattar inte varför vi aldrig kan hitta på något tillsammans utan att folk ska hit och dit och inte komma för att man ska va med andra :P Men men jag och jennifer åkte hem till henne och satsade på lördagen istället!

Vi började hemma vid Cornelia och satte i jennifers hårförlängning... 4 timmar typ ;) Men vill man vara fin så, och det var precis vad hon blev :D superfin! Sen böejade vi ladda upp inför party hos camilla, bytte kläder hit och dit sminkade lite här sprayade hårspray lite där och bytte kläder och sminkade igen och ja så höll vi på haha hopplösa tjejer är va vi är:) Snyggast blev vi iallafall lätt som en plätt. Men festen var inget vidare... konstigt folk typ rätt mkt småtjejer eller inge fel på tjejer som är yngre men ni kanske förstår hur jag tänker, typ tjejer som inte tänker hehe x) hah Men de va ändå helt okej :)

nu ska jag fortsätta lyssna på bruce och sjunga lite. synd för camilla att hon inte kan göra det, hes som en kråka är hon ;)

 Dressed for success!


BYE BYE I know you love me / Elisa

Kommentarer
Postat av: /me

fin är man jojo!

2009-06-14 @ 17:12:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0