!

hittade Lady gaga's nya video. paparazzi. lite spännande på så sätt att det är ganska mycket svenskt som är med :) Jonas Åkerblom har ressigerat den och Alexander skarsgård spelar hennes pojkvän. Både hon och han pratar dessutom på svenska.

- Älskar du mig?, frågar Lady Gaga.
- Klart jag älskar dig, svara Alexander.
- Puss puss, säger Lady Gaga.
 
/E

 
Kolla in videon här!

http://perezhilton.com/tv/index.php?ptvid=5730eeea6baac

/E

Lady Gaga

läste lite om den unga damen som kallar sig Lady gaga. va heter hon på rktigt egentligen.. hm har för mig att jennifer berättade nån gång.. shit the same. här har ni lite av det jag läste :) och jag säger bara en sak, tjejen vet vad hon vill ha! / E
 

"Lady GaGa
har snabbt blivit ett namn på allas läppar, och hon har redan upptäckt att populära stjärnorna kan begära i princip vad som helst.  

Vid förra helgens uppträdande på Glastonbury music festival i England fick arrangörerna känna på sångerskans något udda krav.  

Lady Gaga, som hade med sig ett 150-manna entourage inklusive en andlig coach, en massör och en spådam samt 30 stylister för alla klädbyten, krävde bland annat luktfri ost serverad på is samt att backstagerummen skulle bli behandlade med klorin före hennes ankomst.  

Stjärnan ska också ha krävt sex olika sorters vitaminvatten, en speciell sorts tonfisk, delikatesskött och tre helkroppsspeglar.  

Spelningen påbörjades med nya singeln "Paparazzi". Därefter följde låten "Eh eh", till vilken stjärnan bar en outfit som sprutade eld ur hennes bröst. Konserten avslutades med hitlåten "Pokerface". "


hejja emelie!

ja hejja emelie! jag håller me dig :) vi är faktiskt fina som vi är, sånt där strunt är bara för dumskallar! :) / EEEELISA SÅKLART

hej snopp

här står jag och jennifer på jobbet. hon är dålig på att skriva här. kommentera nu ni alla som tkr de så hon vaknar!?
ja iaf hon vill göra sillisar, ja afan är nu de? inte sill, silikon. urkiii de tkr vi inte jenni är fin som hon är! men vi tänkte på fettsugning och cellulitreducering HAHA alltså vi är 17 år slå vett i  oss nån;( pusshaj chips de e graj!


kissie

kissie.se..... ja suck och stön säger jag bara. Tjejen är smart, hon tjänar pengar. men va fan tjänar hon dom för då, jo hon provucerar så sjukt mycket. men vad ska man säga.. tjejen är smart fast ändå grymt puckad. hon kanske inte gör de med flit vem vet :) fan nu gjorde jag reklam för henne också. läs inte, läs här istället haha :D jennifer är knäpp hon vill va som henne urk. hejdå

vet ni vad zlatan heter i damlaget?

Hahhahahahah Flatan!


Bra sverige bra!

Även fast sveriges U21 lag just förlorade semifinalen i fotboll så tycker jag att dom är så GRYMMT GRYMT GRYMMA! Raaw i love them all! helt sjukt hur dom spelar, inte en lugn stund när dom har bollen den flyger hit o dit knappt så lilla jag hänger med :) En stor puss till dom från mej iallafall. alltså en slängis mer är dom inte värda. eller de är bara jonas som får riktiga :) men de får dom bara för att dom spelar så bra annars kunde dom dratt nånstans HAHA och en sak har jag tänkt på.... varför i hela världen har vissa killar långt hår? sure man får väl ha det om man vill men frågar ni mig så är det ju bedrövligt fult! urk urk. klipp er för tusan, ja kan göra de gratis bara de försvinner bort bort bort. hej me er nu ska jag sova en stund tills jonas kommer hem :) då ska jag va pigg för vi ska äta chippa HIHI hej puss hejdå
KRAAAAAAAAMKALAS

onplåstrad

ajsing ajsing. Nu är det så här va, att det kom in en farbror idag på jobbet och skulle visst lämna in sitt gamla lysrör, och ställer de bakom disken. Visst visst tänkte min kära vän jennifer men glömde att ställa bort det. Senare går jag förbi med en stol och vad händer.. ja de har ni nog räknat ut redan. Såklart knuffar jag till det och det säger pang bom krasch och flyger bokstavligt talat i tusen bitar! Inte nog med att hela affären blev full av dem utan också min stackars arm. Så nu har mamma suttit och pillat ut det mesta och plåstrat om mig! Jennifer däremot tyckte inge synd om mej:( haha knasi tjej de där :) hej me er nu ska jag äta chips för de va sååååååå länge sen sist.. måndags, tisdags? what ever de är dags nu! tjingeling tingeling. XOXO / Elisa

 

liten matlåda 175 kr

hej jag heter elisa. Jag söker respons på mina inlägg.alltså kommentarer. nu ska jag gå och fixa prislappar. Liten matlåda 175 kronor. hejdå. jennifer är bästis.

hej

hej hej hej ! Här står jag , helt själv på jobbet. saknar min vän jennifer väl. hoppas de går  bra vid doktorn imorn :) love you//E

kommentar torka

var är kommentarerna ?! :( kom igen nu kära älskade läsare! / Elisa

jobbe

står på jobbet minsann. fy satan vilken seg dag .... brr vill hem o sove. ville bara säga en sak till :)
Jennifer hederstedt du är min bästaste bäste vän :) och du är bäst i världen! I love you my favorite girl! <3
tusen kramisar och kärlek till diig! från din vän elisa



fotboll..... eller?

haha vad är detta.... var det fotboll vi skulle spela eller. gult kort hit o dit med ett rött kort, släng dom runt dig bara :) sjuk match. Målisen utvisad med 20 minuter kvar. tankarna gick ju ungefär HUR FAN GÖR VI NU?!? men som tur var hade vi mela som gjorde en sjukt bra insats ;) Well done giiirl!

men man kan ju fundera på vad det var som gick fel om man får sparkas i magen UTAN att få gult kort, men absolut inte göra som olivia gjorde då blir de rött x) men jag tyckte det var en rolig match och vi säger väl tack till dalhem för motståndet :)
nu ska jag ta mig en dusch så tjingeling kära läsare! och tingeling också! bye

och jennifer..... du e bäst :) I love you my friend!
  / er favorit elisa

hej hopp

första dagen på jobbet. najs jobbat elisa! tur jennifer hjälper mig :)

Låt till dej Robert!<3

http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&translated=1

<3Kärlekkärlekkärlek<3

See You In Heaven <3

17-åring avled i trafikolycka

Den kraschade bilen var stulen och den unge mannen hittades liggande bredvid. 

UPPDATERAD LÖRDAG 17:00 Klockan var 03.47 natten till midsommardagen då SOS-alarm får veta att en trafikolycka inträffat på länsväg 142 vid Ronehamn. 
En ung man som snart ska fylla 18 hittas liggande utanför en bil som visar sig vara tillgripen i Hemse.

Den unge mannen har fått sladd på vägen, voltat och slutligen åter hamnat på hjulen. Då han hittas är han fortfarande vid liv och kommunicerbar och även då polisen anländer. Han avlider dock senare under ambulanstransporten till Visby.

Bilen hade vid 17-tiden på lördagen transporterats in till stationen, där den kommer att undersökas närmare. Utredningen kommer att inriktas på att klargöra exakt hur olyckan gått till. Av allt att döma har 17-åringen färdats ensam i bilen.

Bilen stals i Hemse, ungefär sju, åtta kilometer från olycksplatsen, och kördes i riktning mot Ronehamn. Föraren fick en bredsladd och kom över på andra sidan vägen och sedan har bilen voltat ett antal gånger.

Bilen har tagits in för en tekniskundersökning som kommer att vara färdig under måndagen

Finner inga ord, Robert, du var med oss den kvällen. vi var dom sista som såg dig i livet, Fina minnen har man av dig den kvällen.. Du var så jävla kung! Så glad och du såg ut och ha så roligt! Minnesstund i dag klockan 20:00. kommer bli tufft. Saknar dig, angel

Kärlek till dig o dina nära och kära!
Vila i frid, Robert
/En som saknar dig

Robert Urelind


Morgon music lovers

Hej godmogrgon tjenamors!

I går efter jobbet traskade jag och Emelie till det nya stället på hemse och solade! Härligt härligt! Efter det traskade vi vidare till ica och handlade bacon o pasta o lite godis! Efter maten så hölll vi på o somna på soffan båda 2, men då hojtar emo till och undrar om jag inte kan klippa hennes lugg, klippt och gjort! Fint blev det även fast vi använde köksaxen, för jag glömde min sax hemma haha! Sen gjorde vi varandras naglar, vi satte på tippar, tog gansak lång tid, men det blev snyggt ialf på emo, Mina tippar kom jätte långt ner, men man lär sig av sina misstag!
Vi gick och la oss typ 12 tror jag, ringde min boyfriend, som är på öland och ska fira midsommar med grabbsen. Dom säger att dom är jätte populära för att dom kommer i från gotland ;) Tror du att gotlänningar är pupulära?

Ledig i dag! Nej så vart det inte alls, jobbar till klockan 2.. men vad gör det om hundra år!
Fick ett jätte gullligt sms a cornelia i går, Där det står tidpunkter och så inför i kväll!
Laddad är jag :)

Trevlig helg sup o svälj!


                                 
                                                                         /J

pick & pack

Nästan färdigpackad inför imorgon! Fick ta storväskan, fan va grej. blir helt tokig på mitt rum också. Flyttade hem sakerna från lägenheten och jag har inte plats för nånting. Kläderna ligger i högar kommer knappt fram till sängen som för övrigt är ett berg av saker varje gång jag ska sova. vet inte hur det går till. så det är frivilligt att komma och städa mitt rum om ni vill!

Over and out
Elisa


ring ring

Jag skulle ringa och kolla hur dags jag skulle jobba på måndag. Och gissa vem som svarar?
- svahns XL-bygg det här är jennifer.

haha inte dåligt! Så vi snackade lite om midsommar och om lite hit o dit :)
På måndag är det dags iallafall! Då ska jag vara bygg-expert. wish me luck? :S / E

Hej min lilla gullunge

Sitter du nu här igen? I like when you read our blogg.

Granskar mitt löshår, synd att det inte riktigt är samma färg, men men , vem stör sig på det förutom jag? :) Men är så glad att curten tog sin tid och satte i det! =) pengar ska hon ännu få, men måste fixa det först!

Ja,alla barn, då är det dans kring stången i morgon.. och sjunga små grodorna små grodorna är lustiga att se...:P.
Nej ingen dans för mig inte, kanske senare på kvällen . För jag är duktig och ska jobba till klockan 14:00!
Sen måste jag hem o fixa lite och packa mina saker, sen drar jag i väg till camilla! Vi ska snygga till oss lite sen ska vi vidare och äta vid erika, sen blir det vidare på fest! :) No alcohol för min del, have no money..:( men man kan ha roligt utan, Som alla säger, det blir vad man gör det till!

XO
/ jennifer


Spikmatta

Ja nu har mamma fått hem en sån där "spikmatta"måste testa och bli av med min ryggont förhoppningsvis ;)
Vem vet, hoppas det fungerar. Måste få nåt bot på ryggen om jag ska orka sova i tält 2 nätter HAHA 

Med 6000 akupressurpiggar!

Placerade i ett perfekt geometriskt mönster,

behandlar effektivt akupressurpunkter och nerver utmed ryggraden.

Löser effektivt alla sorters spänningar, frigör endorfiner och lyckohormoner.

Det ger en meditativ djupavslappning.

Återskapad enligt den 5000 år gamla Indiska Vedakunskapen

 

 sköööööööööööööööööönt? / Elisa


256

bara för vi hade 256 läsare idag? haha!!
tack  lillebrorsan;) / E

Raarw,

Var typ en pappa till ett barn som handlade nu, han var ganska snygg,;) och hans barn ville ha godis men fick inte och ojoj va han grät! stackars killen:( tyckte så synd om honom...:(

wellwell puss


hejhej

Vad ska ni göra på midsommar? :) kommentera kommentera! 
vem vet, jag kanske dyker upp hos er ;)

 Over & out / er favorit elisa

rumpa

HAHA fy alla er som trodde jag skulle ladda upp en bild på jennifers rumpa! Ja för alla er som inte fattar ett jota nu så skojade jag och skrev på facebook "check out pinkladiies.se så får ni se jennifers rumpa" men icke elisa är inte riktigt så ond :) bara nästan. men ni ska få en bild på en bara för att ni inte ska bli ledsna, mums va? / E


Absolut summer hits 2009

Har precis varit en liten buse, har laddat ner absolut Summer hits 2009! Kan vara en skiva som kommer gå varmt :) många gobitar!



Disc 1

  • 1

    Alexander Rybak - Fairytale

  • 2

    Dead By April - Losing You

  • 3

    Milow - Ayo Technology

  • 4

    Yohanna - Is It True?

  • 5

    Lady Gaga - Eh Eh (Nothing Else I Can Say)

  • 6

    P!nk - Please Don't Leave Me (Digital Dog Radio Mix)

  • 7

    Taylor Swift - Love Story (Digital Dog Radio Mix)

  • 8

    Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

  • 9

    E.M.D - Youngblood

  • 10

    Måns Zelmerlöw - Hold On

  • 11

    David Archuleta - Crush

  • 12

    Alesha Dixon - Breathe Slow

  • 13

    Maria Mena - All This Time (Pick-Me-Up Song)

  • 14

    Erik Hassle - Hurtful

  • 15

    David Cook - Light On

  • 16

    Kim - Here Comes The Night

  • 17

    Melody Club - The Only Ones

  • 18

    The Sounds - No One Sleeps When I'm Awake

  • 19

    Mando Diao - Gloria

  • 20

    The Killers - Spaceman

  • 21

    U2 - Get On Your Boots

  • 22

    Depeche Mode - Wrong


Disc 2
  • 1

    Promoe - Svennebanan

  • 2

    Flo Rida feat Ke$Ha - Right Round

  • 3

    Kanye West - Heartless

  • 4

    Ciara feat Justin Timberlake - Love Sex Magic

  • 5

    Aysel & Arash - Always

  • 6

    Hadise - Düm Tek Tek

  • 7

    Flipsyde - When It Was Good

  • 8

    Space Cowboy Feat Chelsea - Falling Down

  • 9

    Black Eyed Peas - Boom Boom Pow

  • 10

    Jamie Foxx feat T-Pain - Blame It

  • 11

    Mange Schmidt - Jag Vet Att Du Förstår

  • 12

    Brandy - Long Distance

  • 13

    Jade Ewen - It's My Time

  • 14

    Lily Allen - F**k You

  • 15

    Daniel Merriweather - Change

  • 16

    Röyksopp feat Robyn - The Girl And The Robot

  • 17

    Swingfly - Touch And Go

  • 18

    Gathania - Blame It On You

  • 19

    Janet - Heartache On The Dancefloor

  • 20

    Alcazar - Burning

  • 21

    Waldo's People - Lose Control

  • 22

    Basic Element - Feelings

  • 23

    Xtra And The Lab Sound System - Solstingeling



I know you live me ;) Elisa


Smart reklam

Christna Augilera var riktigt smart när hon gjorde reklam för sin nya parfym! Den ska tidligen ha varit slutsåld en vecka efter det här! inte illa tjejen:)

XOXO Elisa

kissekatten är fin

Saknar min misse.. han dog härromdagen, vet inte om han blivit påkörde eller vad men han var i ett sånt ruskigt dåligt skick, så vi får åka till veterinären och ta bort honom, nu sover han iallafall breve vår hund micki som gick bort för ett år sen, Kärlék till dom<3 peace.
Nu jobbar jag, sliter och står i! Fy hålvetes va folk det har varit! dom bara vimsar omkring! Men det är bara o le och se glad ut och göra sitt bästa! (: der Lönar ju sig i slut ändan ;)

Ha en bra dag allesammans!
/jennifer


Lady gaga

Lady Gaga's frisyr på bilden är ju bara för cool! Kolla in videon nedan för att se hur man gör :D XOXO/ Elisa


hejhejhejhejhej

jag vet inte ... ni kanske har missförstått det där med kommenteringen igen? kolla lite längre ner på inläggen så får ni veta hur man gör eftersom det har blivit knas ;) haha puss på er / E

Finfintjättefint

Nu vände jag upp och ner på datorn och hittade lite bilder sen cillas student o lite bilder på världens sötaste unge, ( min brors dotter, Linnea! Bilderna kommer under, som ni ser !
Såg Paris Hiltons " my new bbf" Hahah hon är så rolig så jag dör! Min underbara pojke sitter nere o tittar på fotboll, men nja, ganska trött på fotbollen, allså tv fotboll! Om det inte är Zlatan såklart!  Var ute med jycken oxå, jäkla tokstålle, som hoppas ner i diken ut på ängar o hoppas i gräs o hejhå! Han blev så lortig så att jag var tvungen och duscha honom, nu luktar han gott igen! Min lilla millepillesnopp. Måste erkänna en sak, ni är ruskigt dåliga på att komentera;) Så ta er tiden o gör det vettja!



Underbara Cecilia Lind i svart kjol&vitt linne! <3 kärlek


Min söta syster!<3


Min underbara mamma och Linnea! <3


Nu hajar ni varför jag skrev världens sötaste va?


Med det tackar jag för mej!
Ha de B hej!

yey

I like that boom boom pow / e

Tjennahejsanhalloseximjao

Hej girls& boys, mjukis såähär efter jobbet är underbart! Myspys, ska väl ta en snart med min rackarns dog också, och en liten mat bit hade suttit fint! Får väl se va ja hittar i kylen vettja! Snart är det midsommar också, fint som snus! Sitter här o tjurar över gårdagens macth. Asså fattar inte hur man kan va en sån dålig förlorade! Gaah! Erika köre mig hem, eller 3 km från mitt hus, jag var tvungen och gå hem för att lugna ner mig! Gick o typ svärde över mig själv o sparkade bort allt som låg i min väg! Gult kort igen, kom igen domarn. Pusspådi.


Sen vill jag tacka alla mina partypinglor för helgen, tack speciellt till camilla och cornelia,<3
För isättning av hår, o låna kläder o allt va de nu var! =)

P.S Spela inte fotboll med tippar på naglarna!

/jennifer

woork

Så nu är det en halvtimma kvar! hard work work!

/J

dunk dunk

Hej hopp! Sitter och lyssnar igenom låtar som jag precis laddat ner, dunk dunk i elisas hus, ne ska sänka nu så inte mami blir arg :) ska snart iväg på arbetsintervju....! spännandeeeee :D wish me luck!
Ikväll är det match akta er alla små tjejer i ...måtståndarlaget(?) att jag aldrig ska komma ihåg ;) Vi spelar iallafall I västerhejde långt bort. Målsugen som tusan, men får väl vara back som vanligt ;) sen bär det av till visby för min del och sussa med världens bästa jonas! mysiiit värre
Bye/ e

Brunett är hett

Eller hur? trivs as bra o va brunett, alla säger att jag ska pröva blond, men njaa.. det inte riktigt det där med blond. Själv  tycket jag platina blond är snyggt!  ´är super glad att cornelia tog sin tid och satt in extanisons i mitt hår! Tack baby. Sen tack fiselisa för att du hjälpte mej med nagelförlängngingen! OJ lite felstavat ;)

Fest i går.. ganska kul, o ibland mindre kul. Trevligt o träffa massa människor =)
Sjuk är jag det.. huvudvärk.. hel täppt i snoken.. INgen match för mig i morgon.. jag som så gärna vill krossa f laget
!


 Fell like dancing

mat!

Hej hopp nu ska jag gå och kolla hur det står till med i min ugn. jag har nämligen gjort Janssons frestelse! ;) Inte för att jag är så förtjust i det men mami ville så gärna och hon är ju bäst så de är väl klart jag fixade det! :) Bye bye bye bye/ E


besviken

Har äntligen köpt den nya marabou jordgubb förresten. blev ganska besviken! Smakade typ som dom slängt i torkade jorgubbsbitar.. mest smakade den choklad men HAHA tråkit.
Men men ska gå och äta nåt frank har bakat ihop... hm om jag vågar alltså :) haha
 Puss på er från mej! hihi


Helgen!

Helgen har varit lång och händelserik! I fredags hade vi förberett oss på fest för vi trodde att vår klass skulle hitta på något tillsammans. Så vi gick vi ner till Hamnplan och åt mat. konstigt ställe, alla fick inte sitta vid samma bord o maten va inget speciellt heller.. Sen visade det sig att alla skulle åt olika håll. tråkigt som fan fattar inte varför vi aldrig kan hitta på något tillsammans utan att folk ska hit och dit och inte komma för att man ska va med andra :P Men men jag och jennifer åkte hem till henne och satsade på lördagen istället!

Vi började hemma vid Cornelia och satte i jennifers hårförlängning... 4 timmar typ ;) Men vill man vara fin så, och det var precis vad hon blev :D superfin! Sen böejade vi ladda upp inför party hos camilla, bytte kläder hit och dit sminkade lite här sprayade hårspray lite där och bytte kläder och sminkade igen och ja så höll vi på haha hopplösa tjejer är va vi är:) Snyggast blev vi iallafall lätt som en plätt. Men festen var inget vidare... konstigt folk typ rätt mkt småtjejer eller inge fel på tjejer som är yngre men ni kanske förstår hur jag tänker, typ tjejer som inte tänker hehe x) hah Men de va ändå helt okej :)

nu ska jag fortsätta lyssna på bruce och sjunga lite. synd för camilla att hon inte kan göra det, hes som en kråka är hon ;)

 Dressed for success!


BYE BYE I know you love me / Elisa

Nagelförlängning

I torsdags efter skolan sysselsatte jag och jennifer oss med nagelförlängning. På jennifer alltså jag behöver inte ;)
Blev faktiskt himla fint !



 Före!

 Efter! Inte riktigt färdigslipade men finfint blev det :) / Elisi

hej hejdå

hej nu är vi hemma... hejdå

Stor o tjock..

Nu är jag färdig packar för en weekend hos elisa! Fick låna min brors tjejes resväska som är rosa! WIII!
Den är ganska smockfull, och mamma undrar om jag ska ta med mit hela garderoben, nejnej läget är så att jag inte vet vad jag ska ha på mig! =) ´Så det fick bli lite smått och gott! Nu har jag fixat i ordning mig, Blev ett par slappa jeans, svart tshirt och en grå kofta, blev lite latmasken stil i dag! Nu väntar jag på att min prins ska komma o köra mig till visby, där han ska länmá in bilen han har, han och mamma var inne i går o kollade på bilar, för pontus behöver då en som ni kanske förstår, så han lånade hem en volvo, fråga inte vilken modell för det vet jag inte haha! Sen tror jag att det kanske blir en tripp på stan. Sen skulle ju kalssen sälja för Bris, vet inte var, hur , eller när edt är så ska kolla upp det!

Har ingen tillgång till dator innan lördag så uppdaterar då!
Hej då skogsmulle

/jennifer


Go kväll!

Nu ska det packas! Ska sova hos elisa inne i stn i 2 nätter. I morgon ska jag o min klass stå på vårruset o sälja någonting för bris o tjäna pengar till klassen ohyes! Och på fredag hamnplan, och lördag kanske fest. Har inte råd o  festa längre, har verkligen no money. Vet inte ens vad jag ska ha på mig till avslutningen, eller när vi ska ut. wellwell de blir vad det blir! Har tränat i kväll oxå, fan jävla fotbolls skr, dom passar perfekt men klämmer på stortårna. AJAJ om man träffar fel på foten! NU kom min baby, ska ner o pussa på honom lite, sen blir det ett varmt bad!
tack becki att jag fick låna din tång!<3 =) juste var o såg fotoll oxå, levides b lag, dom van över visby aik med 17 0 tror jag det blev Hell yeah!

Ska kila! ha det kalas! =)<3
/jennifer


Vet ni vad..

Maten var svin god. Tog 3 ggr... hihihi! Men innan jag går hem ska jag ta en sväng förbi öb, och köpa chips och cola! I LOVE! Nej jonas kommer ju oxå så det får bli 2 påsar chips! mumms! =) Sitter inne på bsb, ( bilddagboken) nu .. älskar o kolla på alla fjortisar som använder idomin o fundation.  Men vadå man måste väl inte vara fjortis för att man ska få använda de? Ne jag gjorde det i morse och blev sjukt nöjd men resultatet! Så har med mig salvan till skolan o smetar på när det behövs! =) Jag vet att ni älskar mej, but i dont care? Hejdå alla Elisa Lovers<3

 Vad tycker ni om resulatet? I LOVE IT! Ido 4-ever!

/ELisa

hej

hej jennifer här. tänkte skriva lite till nu.. maten var god, men hellst skulle jag velat ha mcdonkens feta pommes. slurp. Så jävla gott, hellst ska dom komma precis från fritösen o droppa lite från dom.. hihi Jag har köpt en klänning till på fredag. Går ner till fötterna åh de bara skriker party om den. sitter och läser kissies blogg nu, hon e sååå snygg. hon har typ förstorat överläppen o jag måste också göra det :) mjau hon e min idol. ksss ksss..
här är min klänning.. tadaaa :D säg vad ni tycker :) I want to know XOXO / J


Pure cosmetic

Hej! Nu sitter jag i skolan och väntar på maten tillsammans med Elisa. Det blir pizzaa namnnanm!
Min klass och jag traskade ner till Make Up Store, där vi fick se när dom sminkade en preson och sen fick vi en liten guidad tur, och dom berättade om sminket. Det är nämligen så att det är ungefär 3 stycken Make Up Store butiker i Sverige som har dragit sig ur själva make up store. Deras butik ska istället heta Pure cosmetic. Och det sminket kommer i från USA. Vi fick 50% på utvalda varor och 20 % på resten. Men tyvärr var läget så att vi visste inte om att vi skulle dit i dag utan att vi fick reda på det när vi kom till skolan, så dom flesta hade inga pengar med sig :( Antar att det är bara o gilla läget! Efter det gick jag och E vidare en sväng på stan, och kolalde på lite kläder o letade lite insperation till fredag. På fredag så har vi skolavslutning! Och jag har panik, för jag vet inte alls vad jag ska ha på mig. Har typ nada i min garderob. Det är typ kaos.

Nu kurrar min mage jätte mycket så nu ska vi gå på lunch!
Ha en jätte bra dag! /jennifer


  
Love make up, or not.

hej hej hemskt mycket hej

Hej hopp! ursäkta mitt dåliga skrivande, men som sagt jag har ingen dator i visby. Men skolan slutar nu så det ska bli ändring på.

segt att gå i skolan nu den här sista veckan... men som tur var är de pizza i skolan idag , och nachotallrik imorgon om vi har tur , på fredag blir det tåååårtttaaa :D sen party med alla söta tjejerna i klassen! Vi börjar med att äta en smarrig middag på Hamnplam sen får vi se vad som händer :) kalas blir det iallafall..!

Nästa vecka är det midsomamr, blir helt stressad hinner inte ens sluta skolan ju ;) Ska till.... öh vene slitehållet. jag hoppar bara in i bilen och så kör nån annan väl ;) Skoj helg hoppas jag på iallafall!

Men de blir fullt upp resten av den här veckan också.. så de blir till o använda de sista krafterna de..
Onsdag: träning
Torsdag: 5kamp med skolan, sälja skosnören(HAHA) på vårruset + jenni sussar vid mig
Fredag: skolavslutning + kalas + jenni sussar vid mig
Lördag: hemfärd

Visste ni förresten batt den nya marabou med jordgubb finns på Ica maxi !? ;) Det fick jag minsann veta av cilla hon har koll :D tack sååå mkt cilli! nu ska man bara ta sig dit och köpa den .... haha
Ha de fint ! / Elisi

SOS

Fan! Jag glömde att det var my new bff i kväll! =(  fasiken att jag glömde det.. menmen sånt är livet. Syster och jag var på hemse förut, handlade lite tidningar hudkräm osv..sen åkte ja o millepille snopp och såg fotboll. Levide vs ifk. Och levide åkte på en förlust med 0-1.. riktigt surt.. sen fick peter rött, ajaj inge bra! Snart kommer min lill zlatan hit! Vi ska mysa med film och chips har jag bestämt! Och inte vilken chips påse som helst inte, nej Mr: Party chips! =) men jag vet precis vad han kommer säga när han kommer hem, " sporten börjar snart!" haha sportfåne nr 1!

I morgon är det skola igen då.. känner att det är verkligen segt och gå den sista veckan nu, har verkligen inga skolkrafter kvar..  och visst blir man lycklig att man börjar sommar jobba redan nästa vecka? nej tack! Men kommer tjäna fett med casch så ;) Det är det enda posetiva tror jag, och att jag börjar kl 9 så jag slipper gå upp klockan 05:45. nu kan jag gå upp klockan 08:00! 

Nu ska jag!

*Lägga en ansiktsmask
*Fixa min manikyr
*Städa upp på mitt rum
*Packa träningskläder till i morrn
*Se film o äta chippa! =)


Äntligen!

finaaaaaly! De har kommit mitt älskade hår. tog typ mer än en vecka? aja äntligen här! Cornelia ska nog göra det på mig på lördag, love u! så snäll är hon!  har varit o kollat på studentden o det sög i år, utom cillas klass! (: men högtalarna skrålade o inget högt ljud alls, typ bilsterio.com? Men roligt o se chirven så glad! Hon fick 3 flaskor med alkohol av mig istället för en tråkig blomma ! =) Nu äter ja lite chips, gissa va påsen heter!! MR PARTY, me like ;)
/J


byebye bitches




Hade typ ingen bild på cilla, så de fick bli det här isället,
Det är hon som är äger, när hon dricker jäger!

Fotboll

Hej, i går spelade vi hbk mot hangvar-vsb. Ute i hangvar, mitt ute i inngenstans! Sröregnade under hela matchen! Verkligen SPÖregnade! Vi kuned vrida ur kläderna efter matchen! Aja men det är väl ingen som har dött utav regn, eller vad säger du linn? ;)  var typ 18 mil dit eller någonting .. snark.. vi åkte på en förlust, och jag fick gult haha. Tror det var 2 till som fick gult i laget.. Dom vart lite ömtåliga.. aja, efter matchen så åkte vi på max. HURRA så hade jag inge pengar med mig, och inen annan hade lust o låna ut eller hade pengar, så en blöt hungrig jennifer fick åka 5 mil till, så var vi hemma hos mig, sprang in i duschen då pontus säger att det inte finns någe varmvatten!!!!!! Jag fick panik. ´Pytte lite fanns jag, men det han inte tina upp mig så åt lite mat o hoppade ner i sängen vid en varm pontus!

Nu har jag fixat i ordning mig! Ska åka o titta på donners student,där bästis cilla tar studenten! love u.
Satte på mig ett par helt neutrala jeans vit tshirt o väst!  Blir säkert as bra! Bilder på cilla kommer nog upp i kväll!

xoxo/me


puss

 Jah och min syster på student skiva, folk säger att vi ser ut som tvillingar??
 Jag och min skogsmulle!

Tagga!

Hei på dej du!

Nu  har jag precis ätít, kom men bussen hem från staden halv 2. Somnade gjorde jag oxå, hoppas jag inte snarkade!
Nu taggar jag gärnet inför i kväll! Ska spela match, och den här gången med vinst! På fredag ska jag och min klass gå på hamnplan 5 och äta middag! Ska bli otroligt mysigt!  Nu snart ska jag åka till tandis.. vill inte! Jag bänar och ber om att jag inte har några hål!

Love me.

Tips till dig

Ögon

Det finns många olika konsistenser på ögonskuggor. Puder, creme, pulver, pennor, skimmer adaptors och kulor. Puderskuggor är vanligast och vissa av dem går också att användas med vatten. Med hjälp av vatten blir ögonskugga mer intensiv och sitter bättre. Använd exempelvis en våt Eyeshadow Brush för en mer precis applicering. De så kallade Shimmer Adaptors går att använda över en redan befintlig ögonskugga för att få en skimrande effekt. Detsamma gäller att de går att använda tillsammans med vatten för ytterligare intensitet av färgen.

Du bör minst ha två ögonskuggor hemma för att få en fin ögonmakeup. En ljus som highlighter och en mörkare ton som ger djupet i ögat.

Tips: Vill du framhäva din ögonfärg ska du använda kontrastfärg, det vill säga har du blå ögon bör du ha ögonskuggor som går i aprikos, terrakotta och brunt och har du bruna ögon bör du använda ögonskuggor som går i blått, violett och rosa.

Tips: Om kajalpennan lätt går sönder när den vässas så kan du lägga den i kylskåpet en stund. Då stelnar de oljor som finns i pennan och det går mycket lättare att få en välvässad udd.

Tips: Välformade ögonbryn ger ansiktet balans och uttryck. För att bestämma den rätta längden på ögonbrynen använd helt enkelt ett penselskaft. Placera skaftet från ögats inre vrå till sidan av näsan. Detta är där ögonbrynet bör börja. Placera sedan borsten vid sidan av näsan och mot ögats yttre vrå. Detta är där ögonbrynet bör sluta. Om inte ögonbrynet slutar där, fyll i med Brow Definer som finns i tre nyanser. Vid pupillens mitt bör bågen ha sin högsta topp när du tittar rakt fram.



Kiss me baby one more time


Tips till dig

Naglar

Var rädd om både händer och naglar, använd till exempel gummihandskar när du städar. 
Både för mycket vatten och rengöringsmedel sliter på nagelband och händer,
därför ska du heller inte tvätta händerna oftare än nödvändigt.
Drick istället mycket, som ökar naglarnas tillväxt och hållbaret.
Håll händerna mjuka genom att smörja in dem med en speciell handcréme.
För att skrubba bort nagelbanden kan du smörja in dem med en fet créme och låta den dra in i fem minuter,
hoppa sedan in i dushen och skölj bort med varmt vatten.
Fila naglarna med en fin nagelfil. Är den för grov flisas nageln upp och spricker lättare. 
Dra filen åt samma håll för att undvika att den skivar sig. Har du råd, satsa på en kristallstensfil som håller livet ut.
Då kan du fila åt vilket håll du vill.
Köp en vårdande nagelolja som tränger in i nageln och stärker den,
eller köp stärkande nagellack som finns på salonger. Du märker snart skillnad.
Tänk på att inte använda naglarna mer än nödvändigt!
Manikyr, som betyder handvård, är lätt att göra hemma. 
Börja med att ta bort nagellacksrester med en mild nagellacksremover utan aceton.
Klipp inte naglarna, fila dem istället till en fin from. Bäst håller sig nageln om den filas ganska rak.
Massera in en fet créme som får dra in i nagelband och naglar. Skjut sedan försiktigt ner
nagelbanden med en tandpetare.
Vila händerna i ett varmt vattenbad i fem minuter och torka sedan torrt med en handduk.
Polera nageln med en polerare för att jämna ut och polera. Lägg på ett lager skyddande underlack och låt torka.
Sedan väljer du en fin diskret färg och målar ett tunnt lager två gånger. Avsluta med ett överlack
som glänser och skyddar det färgade lacket.Håll naglarna i samma längd hela tiden för att de inte ska gå av,
och smörj in dem morgon och kväll.
Nagelbehandlingar kan du göra på salong, som nagelförlängning och handvård. Det kostar en hel del,
men det är det värt.













7 juni

Hello nu sitter jag borta vid mina 2 underbart söt kusiner! Emil och alex. Dom sitter inne o spelar datorspel så då tänkte jag passa på och uppdatera bloggen! Åkte till hemse en sväng förut, tänkte klippa en tjej men hon hade inte tid, så det får bli en annan gång! Åkte då istället till affären för att unna mej någonting gott. Men tänkte att jag drog i mitt ganska mycket onyttigt i går så fick jag nöja mej med en rosa Deo, en Tidning och Tuggummi ofc! Och vet ni allt jag köpte var rosa! LOVE pink. Tänkte kanske sova hos min boyfriend, men han är och lirar poker med några grabbar så de kan ju ta sin tid. Åh i morgon så är det o stiga upp klockan 05:50. Hurra!

Nu är jag jätte godis,film,filt sugen! Vill inte ens tänka tanken hur mitt rum ser ut, som en bombnedslag. Och jag har någon sorts mani. jag kan inte ha det stökigt! Jag måste ha det rent o snyggt omkring mig annars får jag panik. Så får väl fixa det innan någon film.

Ha en trevlig kväll lovers. /me


Träsktroll

Nu har jag precis sett lång filmen Shrek. Åh som jag skrattade till den där åsnan! Han är ju i allafall skönast! Mille min hund har legat breivid som sällskap och värmt mina fötter, puss pådi! Sitter nu och försöker förstora  läpparna, haha work it girl! Jag tycker att det är snyggt med stora läppar! Och om man målar dom. Rött är snyggt, men vågar inte ha det, känns som om man ska bli ut tittad eller någonting! Jag har då inte orkat o fixa i orgning mig idag,, " undrar varför haha" så sitter nu o ser ut som ( Hej kom o hjälp mig). Mjukisbyxor o pontus tshirt, Hellyeah. Match i morron iallafall. Inte alls långt bort nej.. Bara i hangvar! Långt åt hel***.. sen´innan måste jag ta en tidigare buss hem för att jag ska till tandläkarnen. Hu det är min största fobi tror jag.. Hoppas på inga hål! Håll tummarna för mig! Ne nu ropar pappsen att det är mat! MMMMMM grillat med bea sås! Sitter dödskönt i kistan!


Boys boys boys

/jey

Sorg

Hej! Nu blev jennipenni jätte´ledsen för henrik larssons familj och anhöriga! Har fick veta efter matchen att hans lillebror hadedött. Här nedan kan ni läsa..

Henke nåddes av dödsbesked

Lagkaptenen Henrik Larsson lämnar den svenska kvaltruppen. Anledningen är att familjen drabbats av ett dödsfall.

Henrik Larsson och de övriga i landslagstruppen nåddes av beskedet bara minuter efter förlusten mot Danmark igår kväll. Lars Lagerbäck informerade om läget på den efterföljande presskonferensen.

- Jag skulle vilja göra det här ganska kort. Som jag förstått det vet ni om att Henrik Larsson haft ett dödsfall i familjen. Det är dubbla anledningar till att det är ganska tystlåtet där borta (i omklädningsrummet) så det känns inte så jätteviktigt att prata fotboll men jag tar gärna några frågor. Man kan prata om marginaler i fotboll och marginaler i livet, i dag tycker jag att vi hade marginalerna emot oss, sa han enligt Sportbladet.

Det är landslagskaptenens yngre bror som omkom tidigare på lördagen. Polisen misstänker inget brott och Henrik Larsson lämnar nu truppen för att dela sorgen med närmast anhöriga.

 Kärlek till dig.

/J


Status:

Offline


Inte för att vara den ,som är den.

Som ska prata om fest eller så men...Fest i går! Ja drack ganska mycket från baren billigt o bra! Men då kom jag och Nils på att vi hade en hel sjuttis kvar! Så vi gick hem till honom,  Jag, han o några till. för festen var slut. Han gjorde as goda drinkar! Som han har sagt att han har huttit på ;) Typ Först gin, sen fruktsoda sen ska man lägga i en Piggelin! AAAAS gott så den tog slut ganska fort! (: Aja jag hade trevligt och det var huvudsaken. Tråkigt bara att inte munki kunde vara kvar längre. Och att inte Elisa kunde komma..:( aja som sagt var det en ganska Händelserik kväll-natt-morgon. Jag gick till emelie o sov vit 06:10. Så länge brukar jag inte festa men det var roligt! :) Aja jag mår kalas nu! Har redan varit ute o sprungit, eller redan, klockan e typ halv 3! Nu sitter min lovley på båten på väg tillbaka till ön! Sverige var kassa i går, fan zlatan, trodde på dig.  wellwell bye my lovers. /j


GLAD

Ja idag vaknade jag trött som vanligt. kollade på telefonen och åh ett meddelannde :D Jag hade fått en bild på min syster och hennes bebis hihi åwh :') en liten nora. superglad är vad elisa är nu :D

Morrn, någon som sett min hjärna?

Aj de är lungt , hittade den i komposten!

Morgon sweeethearts, Vaknade denna underbara lediga dag med han min hundjävel skäller! GRR! Så kunde jag inte somna om så jag fick väl pallra mej upp! NU sitter jag här i mina Visby mjukis byxor, ja vet inte men jag typ skäms i dom, känns lite trash.. Och i Pontus big tshirt! Skönt som tusingen! Alltid när jag går på stan så köper jag ingen pyjamas, men behöver en, så det får bli nästa gång! (: Vill ha hello kitty! MYS! Linne o shorts ska de va då, för jag kan inte sova annars. ´

Idag ska Lis, min syster ha Studentfirande i byggdegården tillsammans med min kusin, trevligt trevligt! Men har ännu inte hunnit köpt någonting klantig som jag är, så hon får vänta med de! Snart kommer min kusins pappa som ska klippa sig.. Ohyes ja e så pep! NOT. Men det komer gå braaa! 

Tänkte försöka ladda up en film sen studenten , but i need help.
Love J





                                                        

Vad är klockan?

HOLA

Jag har haft en väldigt bra dag i skolan idag! Väldigt trevligt och träffa sina vänner igen! Jag gjorde ett litet expriment på E , hon vågade till slut! Det blev en lila slinga i under håret i luggen! Det blev skit snyggt!  Vi slöt redan vid 2 och då tog jag o E bussen hem! Skönt, nu har jag vräkat i mig choklad, fy dumma mej! Jag äter bara massa onyttigt skit. Men som sagt man lever bara en gång? ;) I morgon ryktas det om kalas! Men vet inte om jag ska dit, vi får se. Verry najs!  Ha det bra fågelbajs
!


Jennifer Älskar Munkar!

shoo bruuush!

Hej! I dag tog min kära syster studenten, blev lite tårögd faktist! Fråga mig inte varför men hon var så fin o så glad så aja stryk de där! Sen träffade jag cilla o emelie, Då blev  det en snabb runda in på bikbok där det var halva priset på allt! Whoho vi blev som galna, men köpte bara ett par svarta party leggings, en kofta och ett hippieband och ett rosa linne med spets! Nöjd blev jag! och det skulle ha kostat mej 800 men fick de för halva, alltså 400! Sen var de  ut till  hemse som gällde o se fotbolls match, brr de var lite kallt o se på så jag hade precis tagit mig ett varm bad! Åh så  skönt det var! Nu ska jag nog ringa min pojkvän o sen hoppa i säng! Skola i morgon, men vi ska typ ha eger hårdag så vi kommer få fixa våra hår! Roligt, ska färga mitt mörkare! (: Lite ledsen i ögat är jag det, min hårförlängning har ännu inte kommit :(.. Hoppas det kommer i morgon! Ha en mysi torsdags kväll! KYSS /J

hihi




Ha en bra dag alla sköna läsare:) Elisa


Hej sköna sommardag

Ja idag skulle det vara molnigt och regnigt enligt tv4 vädret.... hm dom måste ha blandat ihop dagar för här är det inte ett moln på himelen! skönt skönt!
Men trots denna soliga dag har telefonen gått varm här idag!
Har precis ringt ett samtal om sommarjobb, de lät rätt bra :) jag har ju sommarjobb 2 veckor ... på savhns ;) haha som jennifer med har, fast heltid :) sen kanske jag kan få jobba på de här andra pratade om nu då dom veckor jag inte jobbar, we'll se :) skoj
Sen har jag också ringt till fc gutes kansli. va tusan då för tänker väl ni så de ska jag berätta :) vi säljer nämligen kakor och kola för vår klasskassa och vill sälja på en av deras matcher:D vi har ringt tidigare men de var rätt dåligt engagemang från vår del........ så jag tog tag i det o ringde så man fick något gjort;) ska få svar nån gång ... HAHA
ni får gärna köpa av mig om ni vill, dom är rätt smarriga :)

Nu ska jag gå och duscha för att sen åka till visby. talang är tydligen ikväll så nu vet ni var jag kommer befinna mig mellan 20.00-21.30 Bye bye / Elisa


sovdags

Hej på er :) nu är det dags att sova för min del. ha det bra sov gott massor med kärlek elisa


Diversity Transformers

Dom här killarna är ju grymmast iallafall :) var extra uppmärksamm vid 5.40 haha svinsköna / E

Kladdkaka

Just nu har jag en smarrig kladdkaka i ugnen ! Gott gott. Något annat som jag hoppas är gott är marabous nya choklad som jag skrev om tidigare.. men jag kan inte hitta den i någon affär blir tokig. någon som har sett den. tell me isåfall :) / E



Börjar piggna till!

Jajamänsan, jag börjar piggna till! Men det känns som om jag har en spänd gummisnodd runt huvudet! :( Kan man ha migrän i 3 dagar? så fort jag ställer mig upp så snurrar det till! Min underbara prins kom med frukost på sängen! Åh I love u! I dag händer det inget speciellt tror jag.. Orkar ju  inte göra så mycket, kanske färga håret. Mörkbrunt blir det då. I morgon tar min syster student, så då blir det o fixa till henne.. sen åka till stan o se när hon springer ut på trappan o sedan kör omkring i traktor o vagn!
Full lär hon ju va, Tänkte på de, tänk dom som är fulla  haha dom minns ju ingenting dagen efter , tråkigt för dom:P Sitter här o myser i min jogging dress, orkar inte dra på mig någonting snyggt inte. Nu ska ja gå ner o mysa med lovley. Kanske  uppdaterar sen, bye /J

Game on bitches

Så nu var de slut, Ganska sjukt program ända, men me like! Paris e ju Hur jävla ball som hälst. Kan berätta lite om probramet, det är typ som tila teuqila om någon har sett det, dom var typ 18 st som ska försöka vinna och bli hennes bff, alltså bästa kompis. Önskar att jag oxå var rik. Att ha råd med en dyr lyx villa en frän bil maaassa kläder skor väskor, ha råd med det mesta vill säga! Livet hade varit så mycket lättare då. Här har man inte ens råd med en tröja så är studiebidraget slut. Man skulle ha haft ett extra jobb på sidan av skolan. Men Det har man ju nästan inte tid med, Åker klockan 06:00 varje morgon och kommer hem 16:30  om jag inte har träning eller liknande. Nu ska jag kolla på lite kläder och drömma mej bort en stund! Väntar på att min lovley ska komma, han har varit och spelat fotbolls match.. Hoppas på en mirakel kur över natten så att jag är frisk till i morgon! Xoxo. /J

Snart börjar de...=)

OM bara 1 och en halv timme så börjar de äntligen! Ponte ville att jag skulle följa med till bro o se fotboll men orkar inte för känner mej ännu sjuk, sen vill jag så kalt inte missa Bff! Nu är jag ny badad. Sur är jag oxå på in syster, Jag och mamma hade köpt nya schampo o balsam i från goldwell, men dom var tydligen slut!! Då blir jag rosenrasande! Och inte nog med det så har hon tagit en ansikts mask och Några av mina hudprodukter! Ska försöka hålla klorna inne när hon kommer hem! Nu ska jag ner o piffa till mina tånaglar o smörja in mig med  något upppiggande och äta alvedon! Vi hörs take care! /love me

                                                                                    
                                                                                                       
                                                                                                                           

Påminnelse!

Kom nu ihåg att  Paris Hiltons "My new bff" börjar i kväll klockan 20:00 på 3:an! Ska bli otroligt roligt o se de tycker ja, För jag är ett fan, eller gillar henne skarpt.Och för er som inte vet va BFF betyder så ska lilla penni säga de, Best friend forever. Nu lärde du dig någonting nytt i dag! Love /J

I know you love me                                                               

Ta hand om dig själv!

Ibland räcker varken tid eller pengar till för ett spabesök. Varför inte ha en mysig spadag hemma?  Med enkla, billiga knep och några goda vänner kan en spadag hemma bli minst lika skön som vilket lyxspa som helst!

Peeling
En effektiv kroppspeeling behöver inte vara dyr. Faktum är att det nästan inte behöver kosta något alls! Kika i skafferiet och hämta:1 dl olivolja0,5 dl strösocker1 msk grädde/mjölkBlanda i en kopp och massera på kroppen i duschen. Sockret skrubbar bort döda hudceller och olivoljan återfuktar huden ordentligt.




Ansiktsmask
 Den klassiska hemmamasken för mindre porer är att du blandar lika delar honung, äggvita och citron som du applicerar på huden och låter stelna. En djuprengörande mask får du genom att blanda lika delar avokado, vetekli och flingsalt - det här är mer som en peelingmask.


 


Fixa dina naglar.
Är oxå vädligt av kopplande och ganska roligt också för den delen!  Fila ner dom i längden du vill ha dom , och fila bort flisor och liknande. Sedan måla med önskad färg, själv tycker jag det är sjukt snyggt med manikyr! Så på med manikyr mallen och måla först med det vita lacket, sen när det torkat målar du över med  det ( ljusrosa) lacket. Slutligen brukar jag måla över med ett stärkande lack som håller kvar färgen och gör att den håller sig längre!

I kväll  är det detta som gäller.
*Ta ett varmt bad,raka bena! På med ansiktsmasken! Inpackning!
*Myskläder på, fixa naglarna!
*Dricka en kopp te och kanske uppdatera blogg.
*Bli frisk!

*Efter ett varmt bad & rakande, så är det skönt och smörja in sig med en väldoftande lotion!
Hoppas ni kommer ha användning av det här,  bye /J


wzup?

Morrn. i går så mysde ja o pontus hela kvällen.. eller halva. Vi somnade tdigt för han skulle upp o jobba och jag hade världens huvudvärk. Och jag tänkte när jag somnade, att om jag somnar, så kanske jag vaknar utan huvudvärk! Men nej. Känner mig halv död. Ska försöka knapra i mig lite vitaminer och miniraler. I går tattuerade Jessica sig! Den var riktigt snygg, ialf på mms:et! Hon hade gjort en blonna o några stjärnor vid bekinilinjen! Hon sa att det var värt smärtan! :) Nu är jag ännu mer sugen på o göra någon, men kan aldrig komma fram till vad.. Så om ni är snälla o ger lite försalg? Det kan väl inte vara så svårt:P? Vet ni, i går så såg jag i min helt värdelösa tråkiga garderob o skulle se om man hittade några shorts, men nej det var dåligt med det, fanns bara mina sovshorts. Så va ska man göra? Tog syrrans ett par gama svarta jeans i klippte av om vettja, inte mer med de lixom! Sen så fixade jag till dom lite så dom såg lite slitna ut ned några hål och så, det blev ju kalasbra! NU sitter jag här med gardinerna för dragna och tänker på dom stackars studenterna, i fall det blir regn på torsdag.. Tråkigt väder o åka runt i en vagn i regn. Ha en bra dag! /J


 O ber om ursäkt, ja o ponte har varit tsm 2år och 5 månader (: Skrev i det förra inlägget 6 månader ..

D B A

D-dead B-by A-april

Dead by april är ju  hur grymma som helst! Jag är helt kär i deras låt  "Losing you" Som en del kallar robinsson  låten hehe.. Aja den får mig på bra humör, och typ peppar mej på någon vänster! Man blir tuy ( Nej nu jävlar klarar jag det här!) Eller som när man är ute o joggar, så ba, Nu kutar jag den sista biten:P Aja huvudsaken är att jag själv fattar vad jag skriver! Och ja i ett nötskal kan inte ladda upp musik video här för ja förstår inte på mig sånna här finesser så ger er länken ist ! (: PUUUUUUUUSS /JH


http://www.youtube.com/watch?v=XCN5vc7x5rM


No make up day

Ah precis som det står ovan! Jenni är sjuk och orkar inte sminka sigj, HU ser rent förjävlig ut. Tur man har solglasögon! Sitter här med världens huvudvärk o illamående.. ska snart gå ner o knarka alvedon o mediciner. Elisa gav mig et tips en gång om en mirakel kur om man var sjuk, det var o använda all olika sorters medicin  som mamma har. Meen naj inte riktigt va elisa;) Har kommit ut lite i friska luften i dag och läst lite i  tidningar, kollade på bilder på Blondinbellas besvär med acne, det var ganska mycket och ganska ofräsch, men alla kan inte se lika dana ut. Men hon har gjort massa kurer och behandlingar så dom har börjat försvinna, eller ja tror dom är borta haha. Låg nere på soffan o jämrade mej över att det inte är bekvämt  o ligga i en soffa. Gillar inte vår soffa, vill ha en ny. En såndär som är längre på ena sidan så man kan ligga ner. Det skulle ha varit perfekt, Men nackdelen är väl att alla vill ligga där då. Medans jag låg i den osköna soffan så tittade jag på miami ink. Älskar de programet , och naturligtvis LA ink!  Jag skulle de när en tjej skulle tattuera sig vid bekinilinjen men.. Då kom john blund förbi en sväng, det kunde man väl räkna ut!  Och Till sist så firar jag o Pontus 2år & 6Månader i dag! Han kommer hit sen så ska väl försöka o vara pigg o kanske se en film! Massage  1timme hade ju inte varit helt fel. Men om ni inte visste det så ska man inte bli masserad när man är sjuk, för då sprider sig dom onda bacillerna i kroppen, brrr baciller hu va hemskt! Men glass hade inte varit helt fel nu kännde jah... Kan någon komma över med en mjukglass? Puss på er /J


 mmmmmmmmmmmmmmmmmh!

Go morron!

Hej alla glada pigga friska bruna fia söta tjocka smala långa korta allt va de nu är.  ´Jag ligger ute o försöker bli brun jah och läser som vanligt skvvaller tidningar höhöö! Jag har mått illa precis hela natten och john blund kom inte och hälsade på mej..:( Har inte kunnt sova på hela natten och är ganska trött och mår ännu illa hoppas det går över till i morgon, för då har vi temadag i skolan. Och saknar tjejerna i klassen..Är det någon mer än jag som får dåligt samvete över att man är sjuk och inte har åkt till skolan? Jag kan bara börja tänka på det och frågar mamma om jag verkligen inte ska åka till skolan, men man kan ju inte åka dit om man e sjukis! Aja knasig som man är. Ännu ett kalasbra väder! Man märker verkligen att sommaren är  påväg med stora steg! Roligt att jag inte kommer ha något sommar lov.. börjar veckan efter skolan har slutat , så det är bara o börja jobba, o tjäna pengar ist för att ligga o slappa på en svettig strand!.... och bli brun o fin o bada o sola... Men är ledig helger och det är ju posetivt, då får man hoppas på att någon av mina underbara vänner är lediga så man kan hitta på något roligt! Efter sommaren har jag och fotbolls fruarna lite fuderingar, Typ som att åka i väg utomlands, typ till  thailand eller någonting, underbart! Äta ute varje kväll o partaja hela natten lång! Nog om min fantasi.. får nog ta och pallra sig ner o försöka få i sig någonting i allfall..´Ha De B Hej! /J


ojojojooj!

Hittade en mumsig nyhet...!!! ser riktigt gott ut. Defenitivt något som jag ska testa :)



/  elisi

RSS 2.0