See You In Heaven <3

17-åring avled i trafikolycka

Den kraschade bilen var stulen och den unge mannen hittades liggande bredvid. 

UPPDATERAD LÖRDAG 17:00 Klockan var 03.47 natten till midsommardagen då SOS-alarm får veta att en trafikolycka inträffat på länsväg 142 vid Ronehamn. 
En ung man som snart ska fylla 18 hittas liggande utanför en bil som visar sig vara tillgripen i Hemse.

Den unge mannen har fått sladd på vägen, voltat och slutligen åter hamnat på hjulen. Då han hittas är han fortfarande vid liv och kommunicerbar och även då polisen anländer. Han avlider dock senare under ambulanstransporten till Visby.

Bilen hade vid 17-tiden på lördagen transporterats in till stationen, där den kommer att undersökas närmare. Utredningen kommer att inriktas på att klargöra exakt hur olyckan gått till. Av allt att döma har 17-åringen färdats ensam i bilen.

Bilen stals i Hemse, ungefär sju, åtta kilometer från olycksplatsen, och kördes i riktning mot Ronehamn. Föraren fick en bredsladd och kom över på andra sidan vägen och sedan har bilen voltat ett antal gånger.

Bilen har tagits in för en tekniskundersökning som kommer att vara färdig under måndagen

Finner inga ord, Robert, du var med oss den kvällen. vi var dom sista som såg dig i livet, Fina minnen har man av dig den kvällen.. Du var så jävla kung! Så glad och du såg ut och ha så roligt! Minnesstund i dag klockan 20:00. kommer bli tufft. Saknar dig, angel

Kärlek till dig o dina nära och kära!
Vila i frid, Robert
/En som saknar dig

Robert Urelind


Kommentarer
Postat av: Emelie

Hu gumman! Är verkligen ledsen för eran skull, ni som träffade honom på kvällen och kände honom. Lider med er alla! Finns alltid för dig om det skulle vara något! Puss<3

2009-06-22 @ 15:24:03
URL: http://emeliekahlstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0