hej hopp
Chokladcookies |
55-60 st | Ugnstemperatur 175º |
Ingredienser
= Denna symbol visar att ingrediensen finns som ekologiskt alternativ | Tillagning För oss som gillar Maryland cookies är dessa kakor rena drömmen. Och är man ändå i farten och bakar kan det ju vara lika bra att baka för flera tillfällen på en gång. Här gör du enkelt en deg och fryser in, sen är det bara att ta fram och grädda så många kakor som går åt. Ett bra sätt att alltid ha nybakt. Blanda alla ingredienser utom chokladen i en matberedare eller bunke. Hacka chokladen grovt och blanda ner den i kaksmeten. Dela smeten i fyra delar. Rulla till 4 knubbiga rullar, ca 4 cm i diameter. Slå in längderna i folie och lägg dem i frysen. När du sedan önskar grädda kakorna sätter du ugnen på 175°C. Ta fram rullarna och skär dem frysta i ½ - 1 cm tjocka skivor. Lägg skivorna på bakpappersklädda plåtar. Grädda i mitten av ugnen ca 10 minuter. |
jag vill smaka
komsi komsi kisse så ska du få smaka ;)