hmmmm

Läste om den här nya mascaran. den vibrerande mascaran... jag är redigt tveksam till vad det ska vara för bra med en vibrerande borste.. så jag läste på lite om vad det handlade om! ;)

Estée Lauder är först ut med att lansera Turbolash All Effects Motion Mascara i USA den 17 juli. Också Lancôme planerar att i slutet av sommaren  släppa sin vibrerande version som går under namnet Ôscillation. Sminkjätten berättar i ett pressmeddelande att borsten vibrerar 7000 gånger i minuten, vilket ska medföra att alla ögonfransar ska få färg runt om hela fransen. Tydligen är det Jean-Louis Guéret, som sägs ha skapat nästan 400 mascaror, som står bakom.

När Ôscillation kommer till Sverige är fortfarande oklart, men  Lancômes svenska avdelning hälsar att den troligen finns ute i handeln i november.

På tal om vibrerande skönhetsprodukter så är verkar det som om det är en kommande stortrend. När kändisfrisören och stylisten Andy Uffels nyligen var på besök i Stockholm berättade han om en ny sorts plattång från Philips, som lanseras senare i höst. Också den har en vibrerande effekt, som ska hjälpa  hårstråna att fördela sig jämt och fint på tången. Tanken är att vibrerandet ska spara tid och dessutom göra att slitaget på håret blir mindre.

Vad tror du om vibrerande skönhetsprodukter? Tillfällig trend eller här för att stanna? tell me what you think ladiies :D / Elisa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0